Site
map

International
Shooting Days

een organisatie van

Belgium Model Academy

Samenwerking van modellen
en fotografen

Praktische informatie
betreffende de Shooting Days

De Shooting Days gaan door gedurende verschillende opeenvolgende dagen met de mogelijkheid om ter plaatse te logeren zonder kosten. Neem contact op om een plaats te reserveren. Je moet niet alle dagen aanwezig zijn, je kan komen op de dagen die je interesseren. De Shooting Days bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met modellen uit verschillende landen en samen te werken met internationale fotografen.

Logies ter plaatse

Deelnemers die blijven logeren moeten badspullen voorzien zoals een badhanddoek, washandje, tandenborstel, kussensloop... (het zijn individuele kamers, het is geen hotel).

Aankomst: iedere dag tot ongeveer 10.00 uur of 's avonds (tenzij anders afgesproken), aankomst de eerste dag van de shooting days vanaf 16.00 uur. Aankomst in Vogelsang mogelijk de ganse dag aan Malakoff (zie event Vogelsang).

Maaltijden worden voorzien: 's morgens vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur (met de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen) en 's avonds na de shooting op lokatie vanaf 19.00 uur.

Fotoshoots

Voor de fotoshoots moet je indien nodig haargel of haarwax meebrengen. Niet voordien aanbrengen maar voor de shooting zelf.

De fotoshoots vinden plaats aan het huis en op lokaties in de buurt (start fotoshoot ter plaatse rond 11 uur). Er worden regelmatig pauses ingelast. Je kan de planning en de adressen terugvinden op de pagina van het event zelf.

Een koffer op wieltjes is zeer onhandig waar we zullen gaan. Gebruik een rugzak om je spullen mee te nemen naar de lokaties. Het is ook goed bruikbaar als foto-accessoire.

Een rugzak als accessoire

Kledij

Minimum: Andere aanbevolen kledij en accessoires (naar keuze): Bij ieder event gaan we onder andere naar een urbex lokatie (urban exploration). Kies daarvoor stoere, ruwe kledij (eventueel werkkleren).

Kies liefst strak zittende kleren, geen oversized kleren.

Huisreglement:

Er wordt een fotostudio voorzien in één van de kamers

ENGLISH FRANCAIS NEDERLANDS
Contact Modelacademy Houses Shooting locations

Urbex shooting in Spontin